TarievenEen eerste consult bestaat uit een intakegesprek, onderzoek en behandeling. Bij een paard duurt dit ongeveer 1 tot 1,5 uur, bij een hond 45min tot 1 uur. In deze tijd wordt zoveel mogelijk informatie verkregen door mij om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het dier en de hulpvraag van de eigenaar. Daarna wordt een behandelplan opgesteld in overleg met de eigenaar. Een vervolgconsult bestaat meestal uit een onderzoek en behandeling en duurt een half uur tot een uur.

Het aantal consulten dat nodig is hangt af van de aandoening en de actualiteit hiervan. Na het eerste consult zal hiervan een schatting gedaan worden voor de eigenaar en dit zal na elk volgend consult opnieuw geëvalueerd worden.

Verzekering

Een aantal verzekeraars vergoeden de behandelingen van fysiotherapie bij dieren. Raadpleeg van te voren uw verzekering of de polisvoorwaarden van uw verzekering hiervoor.

Locatie

Ik heb een praktijkruimte voor kleine huisdieren met aquatrainer aan de Molecatenlaan 20, 7339LM Ugchelen. Er is ruime mogelijkheid om gratis te parkeren. De praktijk bevindt zich aan de andere kant van de Albert Heijn, in het steegje tussen Life’s delicious en computerzaak Voscom in.

Daarnaast is er mogelijkheid voor aan huis behandelen van kleine huisdieren. Paarden worden op locatie behandeld.

Tarieven 2020

Paard

Tarief

Binnen een straal van 15Km €70,-
buiten een straal van 15Km €80,-

Hond

Tarief

Op de praktijk of binnen een straal van 15Km €55,-
Buiten een straal van 15Km €65,-

Overige

Tarief

Lasertherapie 10 minuten €25,-
Lasertherapie 15 minuten €35,-
Lasertherapie 20 minuten €45,-
Voor laserconsulten buiten een straal van 15km worden extra kosten in rekening gebracht €0,35 per extra km
Fysiotherapie en hydrotherapie €70,-

Algemeen

Tarief

Bij behandeling van 3 of meer dieren op dezelfde locatie kan een groepskorting besproken worden. Km worden gerekend vanaf 7335JT, Apeldoorn
Clinic en informatieavond Op aanvraag, afhankelijk van inhoud en duur
Bij het niet tijdig afmelden (24 uur voor de afspraak) kunnen kosten in rekening gebracht worden.