TarievenVoorgaande aan de eerste afspraak krijgt u een link voor een intakeformulier. Deze moet voorafgaand aan het consult ingevuld zijn. Als uw dier bij de dierenarts geweest is voor het probleem dan verzoek ik u de dierenarts te vragen de patiëntenkaart door te sturen naar ons.

Een eerste consult bestaat uit een intakegesprek, onderzoek en behandeling. Er wordt zoveel mogelijk informatie verkregen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het dier en de hulpvraag van de eigenaar. Daarna wordt een behandelplan opgesteld in overleg met de eigenaar. Daarin wordt besproken welke therapievorm(en) het meest effectief is voor uw hond.

Het aantal consulten dat nodig is hangt af van de aandoening en de actualiteit hiervan. Na het eerste consult zal hiervan een schatting gedaan worden voor de eigenaar en dit zal na elk volgend consult opnieuw geëvalueerd worden.

Medische Hydrotherapie
Belangrijk om vooraf te weten of te melden:
Honden met wonden, hechtingen of een besmettelijke huidaandoening en loopse teven kunnen geen gebruik maken van de aquatrainer. In alle andere gevallen is uw hond welkom. Hij moet wel schoon en evt. gewassen zijn. Graag uw hond 2 uur voor de training geen eten meer geven. Neem dit liever zo mogelijk mee als beloning tijdens of na de training. Laat uw hond voor de training goed uit. Vlakbij de praktijk is hier mogelijkheid voor.
Neem voldoende handdoeken mee om uw hond nadien af te kunnen drogen.

Het water wordt gefilterd en hergebruikt. In de planning wordt hier rekening mee gehouden. Mocht de hond toch niet schoon zijn of het water bevuilen met ontlasting of urine kan het zijn dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden. Het water moet ververst en op temperatuur gebracht worden waardoor volgende afspraken mogelijk geannuleerd moeten worden.

Locatie
De praktijkruimte voor kleine huisdieren met aquatrainer aan de Molecatenlaan 20, 7339LM Ugchelen. Er is ruime mogelijkheid om gratis te parkeren. De praktijk bevindt zich aan de andere kant van de Albert Heijn, in het steegje tussen Life’s delicious en computerzaak Voscom in.

Daarnaast is er mogelijkheid voor aan huis behandelen van kleine huisdieren. Paarden worden op locatie behandeld.

Tarieven 2021

Hond / gezelschapsdier

Tarief

Intake fysiotherapie €70,- 60 minuten
Consult fysiotherapie evt. met lasertherapie €60,- 30 – 45 minuten
Consult fysiotherapie, lasertherapie en medische hydrotherapie €65,- 45 – 60 minuten
Intake chiropractie €80,- 60 minuten
Consult chiropractie evt. met lasertherapie €65,- 30 – 45 minuten
Consult chiropractie, lasertherapie en medische hydrotherapie €70,- 45 – 60 minuten
Puppyconsult (check, preventief, tot 12 maanden leeftijd) €35,- 30 minuten
Medische hydrotherapie evt. icm lasertherapie €55,- 30 – 45 minuten

Paard

Tarief

Intake of behandeling fysiotherapie binnen een straal van 15km €70,- 60 minuten
Intake of behandeling fysiotherapie buiten een straal van 15km €80,- 60 minuten

Lasertherapie

Tarief

Lasertherapie €25,- 10 minuten
Lasertherapie €35,- 15 minuten
Lasertherapie €45,- 20 minuten
Voor laserconsulten buiten een straal van 15km worden extra kosten in rekening gebracht €0,35 per extra km

Algemeen

Tarief

Bij behandeling van 3 of meer dieren op dezelfde locatie kan een groepskorting besproken worden. Km worden gerekend vanaf 7335JT, Apeldoorn
Clinic en informatieavond Op aanvraag, afhankelijk van inhoud en duur
Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.
Prijzen zijn inclusief berekende schoonmaakkosten of administratieve handelingen

Verzekering

Een aantal verzekeraars vergoeden de behandelingen van fysiotherapie bij dieren. Raadpleeg van te voren uw verzekering of de polisvoorwaarden van uw verzekering hiervoor.