TarievenVoorgaande aan de eerste afspraak krijgt u een link voor een intakeformulier. Deze moet voorafgaand aan het consult ingevuld zijn. Als uw dier bij de dierenarts geweest is voor het probleem dan verzoek ik u de dierenarts te vragen de patiëntenkaart door te sturen naar ons.

Een eerste consult bestaat uit een intakegesprek, onderzoek en behandeling. Er wordt zoveel mogelijk informatie verkregen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het dier en de hulpvraag van de eigenaar. Daarna wordt een behandelplan opgesteld in overleg met de eigenaar. Daarin wordt besproken welke therapievorm(en) het meest effectief is voor uw hond.

Het aantal consulten dat nodig is hangt af van de aandoening en de actualiteit hiervan. Na het eerste consult zal hiervan een schatting gedaan worden voor de eigenaar en dit zal na elk volgend consult opnieuw geëvalueerd worden.

Medische Hydrotherapie
Belangrijk om vooraf te weten of te melden:
Honden met wonden, hechtingen of een besmettelijke huidaandoening en loopse teven kunnen geen gebruik maken van de aquatrainer. In alle andere gevallen is uw hond welkom. Hij moet wel schoon en evt. gewassen zijn. Graag uw hond 2 uur voor de training geen eten meer geven. Neem dit liever zo mogelijk mee als beloning tijdens of na de training. Laat uw hond voor de training goed uit. Vlakbij de praktijk is hier mogelijkheid voor.
Neem voldoende handdoeken mee om uw hond nadien af te kunnen drogen.

Het water wordt gefilterd en hergebruikt. In de planning wordt hier rekening mee gehouden. Mocht de hond toch niet schoon zijn of het water bevuilen met ontlasting of urine kan het zijn dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden. Het water moet ververst en op temperatuur gebracht worden waardoor volgende afspraken mogelijk geannuleerd moeten worden.

Locatie
De praktijkruimte voor kleine huisdieren met aquatrainer aan de Ugchelseweg 107, 7335 JT Apeldoorn. Graag aan de weg zelf parkeren.

Daarnaast is er mogelijkheid voor aan huis behandelen van kleine huisdieren. Paarden worden op locatie behandeld.

Tarieven per 1-7-2023

Hond / gezelschapsdier

Tarief

Intake fysiotherapie €75,-
Consult fysiotherapie evt. met lasertherapie €65,-
Consult fysiotherapie, lasertherapie en medische hydrotherapie €70,-
Intake chiropractie €85,-
Consult chiropractie evt. met lasertherapie en/of medische hydrotherapie €70,-
Medische hydrotherapie traject evt. icm lasertherapie

(frequentie wekelijks tot max 1,5 maandelijks)

€60
Puppyconsult (check, preventief, tot 12 maanden leeftijd) €45,-

Paard

Tarief

Intake fysiotherapie €95,-
Behandeling fysiotherapie €80,-

Reiskosten

Reiskosten toeslag

0-15km €0,-
15-30km €10,-
30-45km €15,-
45-60km €20,-
60-75km €25,-
75-90km €30,-

Lasertherapie

Tarief

Consult 10min €25,-
Consult 15min €35,-
Consult 20min €40,-

Algemeen

Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.
Prijzen zijn inclusief berekende schoonmaakkosten of administratieve handelingen

Verzekering

Een aantal verzekeraars vergoeden fysiotherapie, chiropractie en/of lasertherapie bij dieren. Raadpleeg van te voren uw verzekering of de polisvoorwaarden van uw verzekering hiervoor.