Mijn naam is Susan Arendse en ik kom uit Apeldoorn. Als kind was ik al gek van dieren en in de jaren is dit alleen maar gegroeid. Al snel wist ik dat ook het menselijk lichaam mijn interesse trok en zo ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie. Na het behalen van mijn diploma in 2008 ben ik eerst in het humane veld gaan werken om ervaring op te doen. Maar die dieren hielden mij toch bezig en in 2013 heb ik de opleiding fysiotherapie bij dieren afgerond.

Regelmatig doe ik cursussen om nieuwe kennis op te doen en bij te houden. Zo heb ik tijdens de opleiding fysiotherapie bij dieren de hydrotherapiecursus gedaan. Bij mensen had ik al ervaring opgedaan met het oefenen in water en welke voordelen dit heeft. Voor dieren wilde ik dit ook. Toen ik in 2018 een eigen praktijkruimte kreeg kon ik mijn wens vervullen door hier een aquatrainer te plaatsen. Inmiddels hebben veel honden hier baat bij gehad.

In 2020 heb ik de opleiding verterinaire chiropractie voor gezelschapsdieren afgerond. Een zeer mooie aanvulling op de fysiotherapie om bewegingsbeperkingen te vinden en te herstellen.

In samenwerking met de dierenarts wil ik ervoor zorgen dat uw dier optimaal bewegen kan.

In samenwerking met de dierenarts wil ik ervoor zorgen dat uw dier optimaal functioneert. Daarbij vind ik het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van dieren en fysiotherapie. Daarom volg ik regelmatig nascholing. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren.