Susan Beaufort- Arendse

Als kind was ik al gek van dieren en in de jaren is dit alleen maar gegroeid. Al snel wist ik dat ook het menselijk lichaam mijn interesse trok en zo ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie. Na het behalen van mijn diploma in 2008 ben ik eerst in het humane veld gaan werken om ervaring op te doen. Maar die dieren hielden mij toch bezig en in 2013 heb ik de opleiding fysiotherapie bij dieren afgerond.

Tijdens de opleiding heb ik de nascholing voor hydrotherapie bij dieren gedaan. Bij mensen had ik hierin al ervaring opgedaan en de grote voordelen hiervan ondervonden. Na 5 jaar op locatie te komen heb ik in 2018 een eigen praktijkruimte ingericht en hierin een aquatrainer voor honden en katten geplaatst.

In 2020 heb ik de opleiding veterinaire chiropractie voor gezelschapsdieren afgerond. Een zeer mooie aanvulling op de fysiotherapie om bewegingsbeperkingen te vinden en te herstellen.

In samenwerking met de dierenarts wil ik ervoor zorgen dat uw dier optimaal functioneert. Daarbij vind ik het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van dieren en fysiotherapie. Daarom volg ik regelmatig nascholing. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren.

Esther Maagdenberg

In 2020 ben ik afgestudeerd als dierenfysiotherapeut en in 2021 ben ik bij Dierfysio Susan gaan werken in de praktijk. Inmiddels werk ik ook fulltime in de dierfysiotherapie, waarvan 2 dagen in Apeldoorn. Wil je meer over mij weten, neem dan een kijkje op mijn site Animotion-dierfysiotherapie