Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag dan kunt u dit het makkelijkste doen door het contactformulier hiernaast in te vullen. Ik zal dan z.s.m. contact opnemen om een afspraak met u te maken.

Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar omdat we tijdens behandelingen niet op kunnen nemen. U kunt ons een mail, een sms of whatsapp sturen zodat we op een later tijdstip contact met u op kunnen nemen.

Telefoonnummer: +31 6 12770824 (een bericht sturen mag ook)

E-mailadres: info@dierfysiosusan.nl

Praktijkadres:
Ugchelseweg 107
7335JT Apeldoorn

KVK nummer:58742344

NVFD lid: Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor fysiotherapie bij dieren.

BIG register: Susan Arendse is geregistreerd onder nummer: 19909889804

Dierfysio susan staat geregistreerd in het diergeneeskunderegister onder nummer: 662548

Vul het formulier in om mij een bericht te sturen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Disclaimer

Dierfysio Susan heeft de intentie zo zorgvuldig en volledig mogelijk te zijn bij het verstrekken van actuele informatie aan de bezoekers van deze internetsite. Dierfysio Susan kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze internetsite geen rechten worden ontleend. Ook aanvaardt Dierfysio Susan geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van onjuiste of gedateerde informatie. Wijzigingen en aanvullingen kunnen op elk moment en zonder voorafgaande aankondiging worden aangebracht.

Op vele plaatsen op deze internetsite zijn links aanwezig naar andere instellingen en organisaties. Dierfysio Susan is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen.